Sales Support Medewerker

Job description

Kan jij het beste halen uit een getalenteerde Sales team en zorg jij ervoor dat jullie samen de gaafste klanten binnenhalen voor een snel groeiende start-up in de events industrie? Is je antwoord hierop een volmondig "JA!!!"? Mooi, lees dan verder.


Wie zijn wij?

Close is een mobile marketing platform die de live event industrie met haar bezoekers verbindt. Close maakt het mogelijk voor merken in de theater, muziek, sport en entertainment industrie om met een app, gepersonaliseerde en exclusieve content aan haar bezoekers aan te bieden. Close is een initiatief van voormalig Marktplaats directeur Kiliaan Toorenaar. De start-up heeft de eerste investering eind 2018 opgehaald bij Disruptive Technology Ventures, het investeringsfonds van Ad Scheepsbouwer. Een kleine greep uit het klantenbestand van Close: ARTIS, Stage Entertainment en sterrenrestaurant The Jane.


Jouw uitdaging als Sales Support Medewerker

Als onze nieuwe Sales Support Medewerker ben jij de schakel die ervoor zorgt dat het Sales team succesvol kan zijn. Je ondersteunt je collega’s binnen het Sales team met pre- en aftersales activiteiten. Je onderhoudt klantcontact, bent betrokken bij offertetrajecten en pakt commerciële kansen op. Samen met je team zorgen jullie ervoor dat Close de gaafste klanten binnenhaalt!

Wat ga je doen?

Je dagelijkse werkzaamheden zijn erg divers en er allemaal op gericht om het meeste uit ons Sales team te halen. Jij zal onder andere leadlijsten creëren, lead qualification doen, het ontzorgen van het team door middel van het plannen van hun afspreken, deadlines voor het team bewaken en onze CRM database up-to-date houden. Kortom jij zal de drijvende kracht zijn achter ons Sales team en jij zal betrokken zijn bij alle delen van het sales process.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Na een sterke kickstart bij Close ben je helemaal klaar om de ondersteuning te zijn die het Sales team naar de next level gaat brengen. Tijdens je werk krijg je veel vrijheid en autonomie om je verantwoordelijkheden in te delen en zo het meeste uit je dag te halen. Wij zijn een dynamische start-up en wij groeien continu door. Dit betekent dus ook dat jij zowel in je rol als je verantwoordelijkheden flink kan groeien!


Jouw werkomgeving

Team

Ons Sales team bestaat op dit moment uit 5 en wordt geleid door Kiliaan (CEO). Jullie zijn verantwoordelijk voor alle klanten acquisitie van Close en werken heel nauw samen met het Client Success team dat verantwoordelijk is voor de onboarding en implementatie bij onze nieuwe klanten die jullie hebben binnengehaald.

Kantoor

We verwelkomen je met een gloednieuw kantoor in de Houthavens! De Houthavens is een voormalig industrieterrein en wordt nu herbouwd in een bruisende omgeving met veel restaurants en het bekende Amsterdam Theater. Met de bus is ons kantoor 10 minuten van het Amsterdam Centraal gelegen en is uitgerust met een nieuwe keuken, moderne designs en veel groens. Door de open en comfortabele werkplekken is het kantoor echt op samenwerking ingesteld.Job requirements

Wat gaat jou helpen deze rol goed uit te voeren?

 • 2+ jaar ervaring in een Sales of een Sales Support rol
 • Ervaring met Exact of een soortgelijk CRM is een pré
 • Je bent organisatorisch, procesmatig en communicatief zeer sterk
 • Je bent klantgericht, dienstverlenend en in staat om in een hectische werkomgeving te schakelen tussen je verschillende taken en daarbij de juiste prioriteiten te stellen
 • Je bent ondernemend, resultaatgericht en gedreven
 • Je bent van nature een aanjager en kan er absoluut niet tegen als dingen blijven liggen

Wat krijg je ervoor terug?

 • De kans om mee te bouwen aan een start-up met een game-changing product in de live event industry
 • Flexibiliteit van een startup, waar je veel autonomie krijgt om je werkzaamheden te verdelen
 • In contact zijn met de gaafste bedrijven binnen de events industrie
 • Een goed salaris met bonus regeling
 • 26 vakantiedagen
 • Gratis dagelijkse lunch
 • Werken in een gloednieuw kantoor in de Houthavens te Amsterdam
 • Laptop en telefoon van de zaakVoor alle recruiters: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt absoluut niet op prijs gesteld. Wil je alsnog contact hebben dan kan dat via dit mailadres: ioannisantopoulos@thecloseapp.com