Mobile Marketing Campaign Manager

Job description

Klopt jouw hart sneller van klanten blij maken? Wil jij bijdragen aan inspirerende customer journeys met slimme marketing en data analyses? Wil jij samen met ons de live event industrie disrupten?


Wie zijn wij?

Close is een mobile marketing platform die de live event industrie met haar bezoekers verbindt. Close maakt het mogelijk voor merken in de theater, muziek, sport en entertainment industrie om met een app, gepersonaliseerde en exclusieve content aan haar bezoekers aan te bieden. Close is een initiatief van voormalig Marktplaats directeur Kiliaan Toorenaar. De start-up heeft de eerste investering eind 2018 opgehaald bij Disruptive Technology Ventures, het investeringsfonds van Ad Scheepsbouwer. Een kleine greep uit het klantenbestand van Close: ARTIS, Nijmeegse Vierdaagse, Stage Entertainment en sterrenrestaurant The Jane.Jouw uitdaging als Mobile Marketing Campaign Manager

Als onze Mobile Marketing Campaign Manager ben jij de mobile marketing guru die meehelpt de marketingstrategie van onze klanten naar een hoger niveau te tillen. Je zorgt op dat de campagnes van onze klanten succesvol zijn zodat zij helemaal happy zijn met Close en ons product blijven gebruiken.

Wat ga je doen?

Wanneer er een deal gesloten wordt, ga je mee op pad met het sales team om ervoor te zorgen dat Close in lijn met de strategie van onze klanten geïmplementeerd wordt. Tijdens een implementatie werk je bij onze klant on-site om de business goed te kunnen begrijpen, daarna blijf je in contact en analyseer je de resultaten. Met relevante data insights zorg je dat je de customer journey van de klant direct optimaliseert. Het grootste deel van je tijd heb je direct klantcontact, wat inhoudt dat je ongeveer 30% van je tijd bij klanten on-site aanwezig bent. Omdat je zo goed op de hoogte bent van onze klanten, zit jij op de ideale plek om ons product te verbeteren en verkoopkansen te signaleren.

Hoe ziet jouw toekomst eruit?

Na een sterke kickstart bij Close ben je helemaal klaar om zelfstandig projecten te runnen in no-time. Je hebt je werk goed gedaan wanneer de klant blij is met Close (en terugkomt 😄). Tijdens je werk krijg je veel vrijheid om je verantwoordelijkheden in te delen. Bij Close groeien we continu door, dus we verwachten ook dat jouw team gaat groeien samen met jouw verantwoordelijkheden.


Jouw werkomgeving

Team

Samen met Aart-Jan ben jij verantwoordelijk voor de gehele Client Success operatie. Jouw team werkt samen met klanten en alle teams binnen Close. Omdat jij de oren en ogen bent van onze klanten, krijg je de kans om ons product direct te beïnvloeden met korte feedback loops naar ons Engineering team. Ook werk je nauw samen met ons Sales team tijdens nieuwe implementaties en met het afronden van een project.

Kantoor

We verwelkomen je met een gloednieuw kantoor in de Houthavens! De Houthavens is een voormalig industrieterrein en wordt nu herbouwd in een bruisende omgeving met veel restaurants en het bekende Amsterdam Theater. Met de bus is ons kantoor 10 minuten van het Amsterdam Centraal gelegen en is uitgerust met een nieuwe keuken, moderne designs en veel groens. Door de open en comfortabele werkplekken is het kantoor echt op samenwerking ingesteld.Requirements

Wat gaat jou helpen deze rol goed uit te voeren?

 • 2+ jaren ervaring in een Customer Success of CRM marketing rol
 • Bezit van analytische vaardigheden die jou in staat stellen om de business te begrijpen
 • Weten hoe je belangrijke insights uit data haalt en direct toepast
 • Makkelijk kunnen switchen tussen verschillende projecten
 • In bezit zijn van communicatieve skills in een klantgerichte rol
 • Ervaring met campaign management en/of online marketing tooling


Wat krijg je ervoor terug?

 • De kans om mee te bouwen aan een aan game-changing product in de live event industry
 • Flexibiliteit van een startup, waar je veel autonomie krijgt om je werkzaamheden te verdelen
 • De kans om veranderingen binnen 1 dag door te voeren
 • In contact zijn met diverse klanten (Stage Entertainment, Nijmeegse Vierdaagse, ARTIS)
 • Een werkomgeving die staat voor productkwaliteit
 • Een marktconform salaris
 • 26 vakantiedagen
 • Gratis dagelijkse lunch
 • Werken in een gloednieuw kantoor in de Houthavens te Amsterdam
 • MacBook Pro
“Met veel liefde heb ik mijn freelance bestaan opgegeven om bij Close aan een ontzettend gaaf en innoverend product te werken. Met name de enorme potentie van het product, snelle groei en toffe klanten in de event industrie hebben mij de keuze erg makkelijk gemaakt"

- Aart-Jan Client Success LeadVoor alle recruiters: Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt absoluut niet op prijs gesteld. Wil je alsnog contact hebben dan kan dat via dit mailadres: ioannisantopoulos@thecloseapp.com